top of page
_BF_2121Ruud.jpg

ICT dienstverlening waar jij centraal staat

Ruud Paulissen - ICT dienstverlener

Een sterke interesse in informatica, maar vooral een eeuwige passie voor mensen... Meer was er niet nodig om Paulissen IT Solutions op te starten tijdens mijn studies computer sciences. Waarom? Omdat ik voelde dat ik een verschil kon maken tussen frustratie en vooruitgang voor particulieren en bedrijfsleiders.


Ik wou zelf met mijn klanten kunnen omgaan, op een persoonlijke manier, en daarbij komaf maken met zakelijke relaties die gefocust zijn op winstbejag, zoals ik overal om me heen zag. Als telg uit een gezin van zelfstandigen was mijn eigen zaak opstarten bovendien een logische stap. 


Met mijn zaak probeer ik ieder dag het verschil te maken voor mijn klanten. Ik ben begaan met jou en jouw zaak en denk mee in wat je nu en in de toekomst nodig hebt. Ik verkoop geen standaardoplossingen, maar verkoop enkel iets waar ik zelf 100 procent achter sta. Hoe doe ik dat? Door tijd te nemen om te luisteren naar jouw vragen en noden en een voorstel op maat uit te werken. Mijn doel is om meer te bieden dan enkel een uitstekende service. Ik wil voor mijn klanten een vertrouwenspersoon zijn die je contacteert bij problemen en vragen.“One person can make a difference, and everyone should try.”

― John F. Kennedy

Over ons: About Me
bottom of page